Insecticid CY 10 Vebi

15,00 lei

Acumuleaza pana la 15 puncte.

Descriere

CY 10 – INSECTICID, ACARICID. PENTRU UZ PROFESIONAL ŞI POPULAŢIE.

CY10 INSECTICID CONCENTRAT cu acţiune rapidă de stingere a focarelor şi efect rezidual, pentru combaterea insectelor zburătoare și târâtoare.

CARACTERISTICI

CY10 este un insecticid concentrat, cu spectru larg de combatere, cu acțiune insecticidă imediată, cu efect de stingere a focarelor şi rezidual. Formula conţine o cantitate mare de cipermetrină, care este un piretroid foto-stabil ce acționează prin ingestie și contact, asupra celulelor sistemului nervos central și periferic al insectei, cauzând un blocaj de transmitere al impulsurilor nervoase, paralizie și moarte. Emulsia obținută este uniformă și stabilă. Dacă tratamentul este facut într-un mediu închis sau în zone umbrite, efectul durează câteva săptămâni.

Produsul poate fi aplicat cu ajutorul pompelor de stropire, echipamentelor ULV sau termo-nebulizatoarelor.

COMPOZIȚIE                                 

100 grame de produs conțin:

Cipermetrină (CAS 52315-07-8;CE 257-842-9)            10 g

Coformulanți până la                                                       100 g

UTILIZARE

CY10 este eficient împotriva tuturor tipurilor de insecte care invadează frecvent mediile domestice, civile, industriale și zootehnice, precum: case, industria alimentară, hale de muls, mijloace de transport, mediul rural, grajduri, adaposturi pentru animale, grămezi de bălegar, depozite de deșeuri, depozite, școli, spitale, cinematografe, magazine, barăci, hoteluri, restaurante, cantine, centre turistice, stațiuni de coastă și camping. Produsul este, de asemenea, recomandat pentru a trata zone verzi, cum ar fi: garduri vii, pajiști, gazon şi arbuşti ornamentali, doar pentru controlul ţânțarilor.

CY10 este eficient în controlul insectelor zburătoare (ca muștele, viespi, țânțari comuni și țânțari tigru, muște de nisip și musculițe), împotriva insectelor târâtoare (cum ar fi gândaci de bucatarie, furnici, paianjeni, purici, ploşniţe) și împotriva insectelor invadatoare de depozite (de exemplu ca molii, gărgărițele de grâu și gândaci făină).

DOZE ȘI MOD DE UTILIZARE

Produsul poate fi diluat în apă pentru utilizare în interiorul clădirilor, în zone exterioare sau în zone cu vegetație, folosind pompe cu presiune, electrice sau motorizate și atomizoare.

  • controlul țânțarilor (Culex, Aedes, Culiseta, Anopheles, etc.): se diluează 5 – 10 ml într-un 1l de apă;
  • controlul muștelor și altor insecte zburătoare: se diluează 10 – 20 ml într-un 1l de apă;
  • controlul tuturor tipurilor de insecte târâtoare: se diluează 20 – 30 ml într-un 1l de apă.

Dozele mai mari sunt aplicate în cazul unor infestări majore sau în prezența insectelor rezistente.  Un litru de soluție este suficient pentru tratarea unei suprafeţe de 15-25 m2; în cazul suprafețelor absorbante, cum ar fi pereții poroși, se utilizează o cantitate mai mare de apă. Dacă utilizați un echipament ULV (volum ultra redus): se diluează până la 2-3% în apă sau glicol, utilizând 1 litru de soluție pentru a trata o suprafață de 2500m3 sau 1000 m2 . Dacă utilizați un echipament cu ceață fierbinte (pulverizatoare termice): se diluează 2-3 % în glicol sau apă, pentru interior folosiți 0,8- 1 litru soluție pentru 2000 m3.

Informații suplimentare

Informații suplimentare

Gramaj

50 ml

Livrare
Promotii
Insecticid CY 10 Vebi
Insecticid CY 10 Vebi
15,00 lei
Cosul meu