fbpx

Retur produse

Dacă produsul comandat nu este ceea ce ți-ai dorit, il poți returna într-un interval de max. 14 zile de la data primirii pachetului.

Returnarea produselor se poate face completând formularul de retur de mai jos. Produsul poate fi returnat doar dacă se prezintă în aceleași condiții în care a fost primit, nu este deteriorat și nu prezintă semne de uzură (în ambalajul original, cu toate accesoriile, cu etichetele intacte și documentele care l-au însoțit).

Dacă plata a fost realizată cu cardul, banii vor fi rambursați în contul bancar din care a fost efectuată plata. Dacă plata s-a efectuat prin transfer bancar sau ramburs, te rugăm să completezi în formularul de retur contul bancar în care dorești să-ți rambursăm banii.

Pentru a simplifica lucrurile, vom trimite noi curierul la tine pentru ridicarea coletului de retur. Adresa de ridicare a coletului și ziua vor fi stabilite în e-mail-ul de confirmare a returului. Costul transportului devine responsabilitatea ta (18 lei), noi vom returna valoarea produsului cumpărat minus valoarea transportului.

Vom procesa returul după ce coletul ajunge la noi și verificăm dacă produsul este în regulă. Banii vor fi rambursați în termen de max. 14 zile de la primirea coletului.

Formular retur produse:
Returnarea produsuluiSchimbarea produsului

Prin utilizarea acestui formular, ești de acord cu prelucrarea și stocarea datelor personale furnizate. Pentru a afla mai multe detalii, te rugăm să citești Politica de Confidențialitate.

©2007-2019 Doctorul Gradinii. Toate drepturile rezervate! Site realizat de InMotion Media.

sau

Autentificare

Te poti conecta in contul tau de client prin introducerea datelor de autentificare in campurile de mai jos.

Nu ai cont?

Iti poti crea un cont de client prin una din modalitatile de mai jos.

0759 507 341