Purina Veterinary Diets Feline HA, Hypoallergenic

Pret de la: 85,00 lei

Acumuleaza pana la 170 puncte.

Descriere

Intolerantele sau alergiile alimentare sunt foarte des intalnite la pisici; tractul gastro-intestinal este un organ foarte sensibil, care este expus unor influente variate. Aceste intolerante sunt adesea innascute, dar se pot si dezvolta de-a lungul timpului. Animalele manifesta simptome precum mancarimi, iritatia pielii, caderea parului sau dereglari digestive, ca diareea si varsaturile. Adesea, o alergie este provocata de mici cantitati din componentul care nu este tolerat.
Reteta Purina Veterinary Diets Feline HA – Hypoallergenic a fost creata pentru a raspunde acestor nevoi si contine proteine hidrolizate, care au un potential alergenic scazut si, astfel, sunt usor tolerate.
Orezul este o sursa de carbohidrati bine tolerata a acestei hrane si asigura absorbtia optima a nutrientilor.
Continutul ridicat de acizi grasi Omega-3 intareste inhibitorii de inflamatii ai corpului.
Purina Veterinary Diets Feline HA – Hypoallergenic poate fi oferita si in cazul BII (boala inflamatorie intestinala cronica).

 

Ingrediente: Amidon de orez¹, proteina de soia hidrolizata², ulei de soia, minerale, celuloza, hidrolizat², grasime animala, ulei de peste.

¹ sursa de carbohidrati, ² sursa de proteine.

Aditivi: Aditivi nutritionali: vitamina A (35.000 UI/kg), vitamina D (1.100 UI/kg), vitamina E (650 UI/kg), taurina (1.500 mg/kg), sulfat de fier monohidrat (110 mg/kg), iodat de calciu anhidru (2,8 mg/kg), sulfat de cupru, pentahidrat (17 mg/kg), sulfat de mangan monohidrat (52 mg/kg), sulfat de zinc monohidrat (170 mg/kg), selenit de sodiu (0,16 mg/kg).
Aditivi tehnologici: bentonita (10.000 mg/kg).
Analiza:

proteine 35.0 %
grasime 10.0 %
fibre 3.0 %
cenusa 8.0 %

 

Greutatea pisicii
Rația în g/zi

2 kg
35 g

3 kg
50 g

5 kg
70 g

5 kg
85 g

>5 kg
+ 15g/kg

Se recomanda utilizarea pe o perioada de 3-8 saptamani. Consultati medicul veterinar inainte de a utiliza aceasta hrana. Lasati intotdeauna apa proaspata la dispozitia pisicii.

Informații suplimentare

Informații suplimentare

Gramaj

1,3 kg, 3,5 kg

Varsta

,

Brand

Livrare
Promotii
Recenzii (0)

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Purina Veterinary Diets Feline HA, Hypoallergenic”

Purina Veterinary Diets Feline HA, Hypoallergenic
Purina Veterinary Diets Feline HA, Hypoallergenic
Pret de la: 85,00 lei
Cosul meu