ORGEVIT

95,00 lei

Acumuleaza pana la 95 puncte.

Descriere

ORGEVIT este sursa optima de substante nutritive si humus, fiind un ingrasamant organic sub forma de granule (4-5mm) , de calitate exceptionala la un pret accesibil. Provine 100% din substante organice de provenienta naturala (pasare), continand toate micro si macroelementele necesare plantelor. Ingrasamantul contine un mare procent de elemente organice care sunt esentiale pentru pastrarea fetilitatii solului.

ORGEVIT se utilizeaza pentru fertilizarea din domeniul horticol si agricol cu predilectie pentru sere, solarii, camp liber, livezi, vita de vie, capsuni etc… Prin substantele sale ajuta la absortia mai usoara si graduala a elementelor nutritive din sol, imbunatateste structura solului, mareste capacitatea de retinere a apei, are pH neutru si nivel de clor scazut

ORGEVIT datorita continutului scazut de amoniu nu arde radacinile plantelor si nu contine elemente minerale. Este 100% natural, tratat termic, lipsit de seminte de buruieni, liber de boli si daunatori.

AVANTAJE TEHNOLOGICE

  • materie organica continuta garanteaza marirea continutului de humus din sol.
  • stimuleaza o activitate microbiana in sol, favorabila dezvoltarii plantelor.
  • buna solubilitate in apa ceea ce permite o descompunere usoara si graduala.
  • asigura gradual elementele nutritive necesare cresterii plantelor.
  • un continut bogat de fibre.
  • creste rezistenta la boli a plantei.
  • se poate aplica usor datorita formei de prezentare (granulare).
  • continutul ridicat de calciu reduce aparitia carentei de calciu.

MOD DE APLICARE

  • ORGEVIT se imprastie mecanic sau manual la suprafata solului dupa care se incorporeaza la maxim 15 cm adancime. Se poate aplica si la plantare dar atunci trebuie ingropat in santuri pe lungimea liniei de plantare la 5-10cm. Cantitatile necesare depind de tipul de sol si cultura (sere/solarii 1,5- 2 t/ha, legume în camp 1- 1,5 t/ha, livezi 2-3 t/ha, vie 1- 1,5 t/ha capsuni 1-1,5 t/ha, gazon 1-1,5 t/ha)

UTILIZARE

  • Se recomanda folosirea ingrasamantului ORGEVIT ca fertilizare de baza (aproximativ 2/3 din cantitatea necesara de azot) iar restul nutrientilor necesari sa fie adaugati prin ingrasaminte minerale. Acest lucru se poate face de exemplu prin irigare. La anumite culturi si la culturile ecologice, ingrasamintele ORGEVIT trebuie utilizate si in timpul perioadei de vegetatie
Informații suplimentare

Informații suplimentare

Gramaj

7 kg, 20 kg, 25 kg

Livrare
Promotii
ORGEVIT
ORGEVIT
95,00 lei
Cosul meu