OLEOMIN 80 EW

Pret de la: 7,00 lei

Acumuleaza pana la 28 puncte.

Descriere

Oleomin ew – este un ulei horticol foarte eficient pentru protectia pomilor si a vitei de vie  avand un efect insecticid impotriva formelor  de insecte aflate in perioada de hibernare ( le distruge acoperindu-le cu pelicula de ulei ,nepermitandu-le sa se dezvolte), dar si un efect de protectie a pomilor impotriva inghetului pentru ca nu permite inmugurirea rapida a pomilor  la primele semne de dezghet  din inceputul primaverii.

Momentul optim pentru tratamentul cu ulei horticol este sfarsitul repausului vegetativ ( cand toate frunzele plantei au cazut)  si inceputul perioadei de inmugurire. Este recomandat  ca acest ulei sa  se aplice  la temperaturi de 5-7 grade C ,cand afara nu este vant si ploaie, deoarece temperaturile foarte scazute pot produce inghetarea produsului pe ramuri si nu permite formarea peliculei de protectie.

Se recomanda sa se faca doua tratamente unul in perioada noiembrie – decembrie  iar cel de-al doilea in perioada  ianuarie – martie in functie de zona si temperatura.Daca primul tratament nu s-a efectuat din diferite  motive  se va face doar al doilea tratament.

Modul de aplicare  este prin pulverizarea solutiei obtinute prin dizolvarea  a 100 ml  de ulei horticol in 5-6 litri apa. La prepararea solutiei de lucru se foloseste 2/3 din cantitatea de apa recomandata intr-un pulverizator,se amesteca bine pentru omogenizare,apoi agitand continuu se adauga si restul de 1/3 din solutie

Livrare
Promotii
OLEOMIN 80 EW
OLEOMIN 80 EW
Pret de la: 7,00 lei
Cosul meu