N-OIL

Pret de la: 8,00 lei

Acumuleaza pana la 39 puncte.

Descriere

N-Oil, pe baza de ulei vegetal de floarea soarelui. Specialistii recomanda utilizarea impreuna cu insecticide, pentru tratamente in perioada repausului vegetativ, in pomicultura, pentru combaterea formelor hibernante ale paduchilor testosi, dar si a altor daunatori. Are efect asfixiant pentru ouale de afide si acarieni. Nu produce fitotoxicitate pomilor, indiferent de momentul aplicarii amestecului. Eficacitatea amestecului se mentine peste 30 zile de la aplicare. Nu afecteaza fauna utila.

Ce combate si in ce cultura?

N-Oil, impreuna cu uncle insecticide, combat paduchele din San Jose (Quadraspidiotus perniciosus) – larve hibernante, acarianul rosu al pomilor (Panonychus ulmi) – oua de iarna, afide (Aphis spp.) – oua de iarna, la mar si prun.

Cand se aplica si cum?

N-Oil se poate aplica printr-un tratament de iarna sau printr-un tratament spre sfarsitul repausului vegetativ, la umflarea mugurilor (inceputul dezmuguritului), cand temperatura ambianta depaseste 4°C, este calm atmosferic (pentru evitarea driftului) si nu exista conditii de precipitatii in timpul sau imediat dupa aplicarea tratamentelor. Aplicarea tratamentelor la inceputul dezmuguritului nu trebuie sa depaseasca faza de „urechiuse de soarece” la mar sau faza de „buton verde” la prun.

Informații suplimentare

Informații suplimentare

Gramaj

100 ml, 1 l

Livrare
Promotii
N-OIL
N-OIL
Pret de la: 8,00 lei
Cosul meu