Kinactiv Root

Pret de la: 9,00 lei

Acumuleaza pana la 135 puncte.

Descriere

Biostimulator pentru dezvoltarea sistemului radicular după transplantare

Kinactiv Root este un biostimulator cu o arhitectură echilibrată de oligo-elemente, destinat îmbunătățirii procesului de dezvoltare a sistemului radicular. Special creat pentru a ajuta plantele după transplantare.

Caracteristici:

KINACTIV Root este un produs cu o formulă unică şi un echilibru perfect între elementele componente, ajutând la o dezvoltare amplă şi armonioasă a sistemului radicular.

Conține L-aminoacizi liberi obţinuți prin hidroliză enzimatică şi microelemente care activează căi metabolice specifice, implicate în creșterea și dezvoltarea rădăcinilor.

Conține acizi tricarboxilici, ce asigură energie plantelor și polizaharide pentru a proteja și suține dezvoltarea sistemului radicular.

Rădăcini sănătoase înseamnă plante viguroase.

Utilizare/Culturi

CulturăDozăMomentul aplicării
Tomate şi ardei2 L/ha2 tratamente pe perioada de vegetație.
Tratamentul 1 se face imediat după transplantare, iar tratamentul 2 la un interval de 10-15 zile calendaristice de la primul.
Căpșun, pepeni, Pepiniere pomicole și silvice
*Culturi ce vor fi omologate in 2022
2 L/ha2 tratamente pe perioada de vegetație.
Tratamentul 1 se face imediat după transplantare, iar tratamentul 2 la un interval de 10-15 zile calendaristice de la primul.
  • KINACTIV Root este utilizat în Europa și la culturi cum ar fi: cucurbitacee, vinete, înființarea plantațiilor noi de căpșun, pepiniere pomicole, viticole și forestiere, cartofi, legume bulboase, fasole etc.
  • În România a fost testat în plantații de căpșun, pepiniere silvice, plantații tinere de viţă de vie, plantații de zmeur.
  • KINACTIV ROOT se aplică la sol prin sistemul de irigare prin picurare.
  • Pentru culturile agricole care trec prin procese de transplantare, recomandarea de utilizare este imediat după transplantare și cu repetarea celui de al II-lea tratament într-un interval de 10-15 zile calendaristice.
  • De asemenea, recomandăm utilizarea produsului KINACTIV ROOT în culturile care au sistemul radicular stresat sau în degradare, fie din cauza atacului dăunătorilor de sol, fie din alte cauze (seceta prelungită, îngheţ de scurtă durata etc.). Aplicarea produsului se face imediat ce a fost semnalat atacul, folosind sistemul de irigare prin picurare și la doză omologată și prezentată în tabelul de omologari.

 

Compatibilitate:

Kinactiv Root este compatibil cu majoritatea îngrășămintelor sau produselor de protecţia plantelor. Totuși, se recomandă efectuarea de teste de compatibilitate înainte de aplicare. Respectaţi întotdeauna recomandările producătorilor.

Restricţii:

Se recomandă respectarea unui interval minim de 10 zile între două aplicări.

 

Informații suplimentare

Informații suplimentare

Gramaj

40 ml, 1 l

Livrare
Promotii
Kinactiv Root
Kinactiv Root
Pret de la: 9,00 lei
Cosul meu