Reduceri!

Fungicid, tratament de samanta Amiral Proffy 6 FS

95,00 lei79,00 lei

Acumuleaza pana la 79 puncte.

Descriere

Amiral Proffy 6 FS este un fungicid formulat pentru tratament la sămânță, se prezintă sub formă de suspensie fină, omogenă, mobilă, cu tendință de depunere în timp, dar cu o bună capacitate de revenire în sistem omogen, de culoare roșie, ce conține 60 g/l tebuconazol.

Amiral Proffy 6 FS beneficiază de o formulare nouă, îmbunătățită.

Este un produs sistemic ce acționează preventiv și curativ asupra agenților patogeni ce se transmit prin sămânță și sol.
În timpul germinării și în primul stadiu de creștere al plantelor, substanța activă este absorbită prin rădăcini și distribuită în toată planta, protejând-o față de bolile cele mai răspândite cu infecție internă și externă cu transmitere prin sămânța utilizată la înființarea culturilor.
Mecanismul de combatere al buruienilor se bazează pe dereglarea dezvoltării celulare și afectarea procesului de respirație.

Recomandări de utilizare:

Cultura Agentul patogen Doza
Grâu, secară, triticale Tilletia spp. (mălura comună)

Fusarium spp. (fuzarioza)

0,5 l/tonă
Orz, orzoaică Ustilago nuda (tăciunele zburător al orzului)

Pyrenophora graminea (sfâșierea frunzelor)

0,5 l/tonă

 

Produsul se amestecă împreună cu apa, folosind 8 – 10 l apă pentru fiecare tonă de sămânță tratată, în funcție de tipul mașinii cu care se aplică tratamentul și calitatea seminței (conținutul de praf, pleavă, impurități inerte).
La aplicarea tratamentului este foarte important să se respecte doza de utilizare și să se obțină o distribuție cât mai uniformă pe suprafața seminței.

Informații suplimentare

Informații suplimentare

Gramaj

1 l

Livrare
Promotii
Fungicid, tratament de samanta Amiral Proffy 6 FS
Fungicid, tratament de samanta Amiral Proffy 6 FS
95,00 lei79,00 lei
Cosul meu