Fungicid Folicur Solo 250 EW

40,00 lei

Acumuleaza pana la 40 puncte.

Descriere

Folicur® Solo 250 EW

Fungicid sistemic pentru combaterea bolilor la cireș, prun, măr, viță de vie, rapiță rapiţă

Substanță activă: tebuconazol 250 g/l
Formulare: EW (emulsie în apă)
Cuvânt de avertizare: Pericol!
Certificat omologare nr. 1794/7.08.1997

MOD DE UTILIZARE

Viță de vie: se utilizează la doza de 0,4 l/ha pentru combaterea făinării. Se recomandă a se utiliza pentru cel mult 3 tratamente efectuate atât înainte, cât și după înflorit (primul la faza 3 frunzulițe nepliate, iar celelalte în intervalul inflorescențe clar vizibile până la începutul colorării boabelor). Timp de pauză: 35 zile.
Măr: se utilizează la doza de 0,6 l/ha pentru combaterea făinării și rapănului. Se efectuează 1-2 tratamente la avertizare, postfloral după scuturarea petalelor, la interval de 7-12 zile. Timp de pauză: 14 zile. Volum de soluție: 1500 l/ha.
Sâmburoase (cireș, prun): se utilizează în doza de 0,75 l/ha pentru combaterea moniliozelor (Monilinia spp.). Se efectuează două tratamente: primul tratament se poate aplica începând cu faza de deschidere a sepalelor până la faza sfârșitul înfloritului, iar al doilea din faza de început creștere fructe până în faza de coacere a fructelor. Timp de pauză: 7 zile.
Rapiță de toamnă: se utilizează la doza de 1 l/ha pentru a combate putregaiul alb, pătarea brună și făinarea. Se aplică la avertizare primăvara până la înflorit. Timp de pauză: 30 zile. Tratamentul de toamnă asigură, odată cu protecția culturii față de boli (inclusiv putregaiul negru), creșterea rezistenței la iernare și la cădere a culturii datorită efectului de regulator de creștere. Efectul de regulator de creștere se manifestă prin creșterea concentrației sucului celular, înrădăcinare mai puternică, inhibarea apariției premature a tijei florifere și o mai mare vigoare a plantelor. Doza la tratamentul în toamnă este de 0,5 l/ha, aplicat în faza de 4-6 frunze ale culturii.

Informații suplimentare

Informații suplimentare

Gramaj

100 ml

Livrare
Promotii
Fungicid Folicur Solo 250 EW
Fungicid Folicur Solo 250 EW
40,00 lei
Cosul meu