Fungicid Acrobat MZ 69 WG

Solicită ofertă

În prezent, acest produs nu este în stoc și este indisponibil.

Descriere

Fungicidul Acrobat MZ 69 WG are in compozitie substantele active 90g/kg dimetomorf + 600 g/kg mancozeb, are actiune translaminara. Este un fungicid cu actiune sistemica locala si de contact, ce intrerupe formarea peretului celular al ciupercii. Actiunea fungicidului Acrobat MZ 69 WG este benefica in toate stadiile de dezvoltare ale infectiei. Fungicidul se poate aplica preventiv pentru combaterea manei, actionand curativ si antisporulant, dar se mai poate aplica si in primele stadii de dezvoltare ale infectiei, in doza de 2 kg/ha (0,2%).

Mod de utilizare:

In viticultura tratamentele cu funcigicid Acrobat MZ 69 WG se fac la avertizare preventiv, la un interval de 10-14 zile intre tratamente, inainte de inflorit si pana la intrarea in parga, neffind recomandate mai mult de 2-4 tratamente/an.

La cultura de salata sunt recomandate maximum 3 tratamente/an, cu fungicid la interval de 7 zile intre tratamente, de la sfarsitul fazei de cotiledoane si pana la atingerea formei, marimii si consistentei capatanii.

La cultura de ceapa sunt recomandate 1-3 tratamente cu Acrobat MZ 69 WG la 7-14 zile pauza intre tratamente, de la stadiul de 3-4 frunze pana cand se atinge forma si dimensiunea tipica.

In culturile de cartofi aplicarea tratamentelor cu fungicid Acrobat MZ 69 WG se recomanda pe toata perioada de vegetatie, se fac intre 1 si 5 tratamente/an la 7-14 zile interval intre tratamente. Producatorul recomanda aplicarea unui tratament cu fungicid la aparitia primelor simptome de boala, in vederea stoparii infectiei inainte de raspandirea bolii.

Culturi tratate: cartof, ceapa, mazare uscata, pepeni, praz, tomate, salata verde, struguri de vin.

CulturaBoli combatuteDozaNumar tratamente/anTimp de pauzaPerioada de aplicare
CartofAlternarioza
Mana
2,0 kg/ha1 – 5 tratamente7 – 14 zilepe toata perioda de vegetatie BBCH 11- 89
CeapaMana cepei2,0 kg/ha1 – 3 tratamente7 – 14 zilede la 3-4 frunze pana cand se atinge forma si dimensiunea tipica BBCH 14-50
Mazare uscata Mucegaiul pufos 2,0 kg/ha2 tratamente8 ziledin stadiul de 4 frunze nedeschise pana la inflorit BBCH 15-60
Pepeni Mana 2,0 kg/ha3 tratamente7 – 10 zilein perioada cuprinsa intre inflorit si intrarea in parga BBCH 60-89
Praz Mana prazului 2,0 kg/ha3 tratamente10 zilede la 3-4 frunze nedesfacute pana la atingerea dimensiunilor normale
TomateMana tomatelor 2,0 kg/ha1 – 3 tratamente7 – 14 zilede la aparitia primei frunze pana la coacere BBCH 11-89
Salata verdeMana salatei1,6 kg/ha3 tratamente7 zilede la sfarsitul fazei de cotiledoane si pana la atingerea formei, marimii si consistentei capatanii BBCH 10-49
Struguri de vinMana vitei de vie2,2 kg/ha2 – 4 tratamente10 – 14 zileinainte de inflorit si pana la intrarea in parga BBCH
Informații suplimentare

Informații suplimentare

Producator

Basf

Tip Produs

Fungicide

Cultura

Ceapa, Mazare, Pepeni, Praz, Salata, Tomate, Vita de vie

Gramaj

20 g, 200 g, 1 kg

Livrare
Promotii
Recenzii (0)

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Fungicid Acrobat MZ 69 WG”

Cosul meu