FOLIMORF

6,00 lei

Acumuleaza pana la 6 puncte.

Descriere

FOLIMORF

Producator: Sharda Romania

Substanta activa: dimetomorf 113 g/l + folpet 600 g/l

Mod de actiune: FOLIMORF este un fungicid complex, care contine o substanta activa de contact- folpet si o substanta activa sistemica dimetomorf. Are efect preventiv si curativ asupra ciupercilor care produc mana, putregaiurile si fainarile. Produsul impiedica dezvoltarea agentului patogen, prin inhibarea diviziunii celulare. Adera foarte bine pe frunze si este greu spalat de ploi sau apa de irigatie. Durata de protectie depinde de presiunea de infectie si conditiile meteorologice, si este cuprinsa intre 7 si 14 zile de la aplicare, avand actiune multi-site. Previne aparitia formelor rezistente ale patogenilor.

 

CulturaAgent de daunareDoza Timp de pauza
Vita de vieMana (Plasmopara viticola); Putregaiul cenusiu (Botrytis
cinerea); Fainarea (Uncinula necator)
2,0 kg/ha(1-4 aplicari preventive incepand
de la BBCH 15)
28 de zile

Mod de utilizare:

La vita de vie, produsul FOLIMORF se poate aplica pe durata intregii perioade de vegetatie ca tratament preventiv contra manei, fainarii si putregaiului cenusiu. Se pot efectua intre 1 si 4 aplicari, la un interval minim de 10-14 zile, intre stadiile de crestere BBCH 17-81.
FOLIMORF poate fi aplicat foliar cu toate echipamentele conventionale de pulverizat, incluzand echipamente atasate de tractor, purtate sau autopropulsate, reglate si calibrate conform instructiunilor de utilizare furnizate de catre producator. Volumul de solutie utilizat este de 400 -1.000 l/ha.

COMPATIBILITATE: Produsul este compatibil cu majoritatea produselor de protectia plantelor, cu exceptia celor puternic alcaline. Inainte de utilizare este recomandat sa se faca un test de compatibilitate.

Informații suplimentare

Informații suplimentare

Gramaj

20 g

Livrare
Promotii
FOLIMORF
FOLIMORF
6,00 lei
Cosul meu