Erbicid Rival Super Star

Solicită ofertă

În prezent, acest produs nu este în stoc și este indisponibil.

Descriere

Substanta activa: 375 g/kg clorsulfuron, 375 g/kg tribenuron-metil.

Rival Super Star este un erbicid sistemic pentru combaterea buruienilor dicotiledonate anuale si perene din culturile de paioase. Este eficinet asupra unui spectru larg de buruieni dicotiledonate inclusiv asupra celor rezistente la 2.4-D.

Mod de actiune: Dupa aplicarea tratamentului, substantele active sunt absorbite prin frunze si radacini, avand o actiune erbicida complementar-sinergica, prin care buruineile sunt distruse in 7-21 zile. Eficienta este influentata de umiditatea atmosferica si a solului, reactia solutiei cu solul, temperatura. Pentru a obtine eficienta maxima, buruienile trebuie sa fie in faza de rasarire in masa si de crestere activa a plantutelor.

Plante tratate: Grau, orz, orzoaica de primavara, ovaz.

Mod de aplicare: Rival Superstar 75 GD se aplica cu echipamente de stropit terestre, in volume de apa de 250-400 l/ha. Este recomandata aplicarea erbicidului la temperaturi de peste 5 grade C, fara a exista riscul de precipitatii minim 2 ore si fara vant pentru a evita dispersarea solutiei pe terenurile agricole invecinate. In cazul in care aplicarea se face in conditii de seceta sau temperaturi ridicate, este recomandat sa se utilizeze un volum de apa de 500 l/ha si sa se evite aplicare in orele la care temperaturile sunt ridicate.

Compatibilitate: Rival Superstar 75 GD poate fi aplicat impreuna cu un erbicid antigramineic postemergent, omologat pentru culturile de paioase, pentru combaterea unor buruieni monocotiledonate cum ar fi: Iarba vantului ( Apera spica venti), odosul (Avena fatua), pirul tarator (Elymus repens).  Poate fi aplicat si cu fertilizanti foliari sau regulatori de crestere autorizati.

Cultura Daunatori Doza Aplicare
Grau, orz, orzoaica de primavara, ovaz Buruieni dicotiledonate anuale si perene 15-20 g/ha (in functie de infestare) Postemergent

INFORMAȚII TEHNICE

Producator Alchimex
Modalitate de ambalare 10 g, 20 g, 100 g
Utilizatori amatori, profesionisti
Valabilitate (ani) Nu
Formulare/Stare WG – granule dispersabile in apa
Substanta Activa Erbicide clorsulfuron, tribenuron-metil
Concentratie Substanta Activa 375 g/kg, 375 g/kg
Impotriva albastrita, fumarita, golicica, hrisca urcatoare, lungurica, mazariche, musetel, mustar salbatic, palamida, papadie, ridiche salbatica, rocoina, romanita de camp, susai, traista ciobanului, troscot, turita, urda vacii
Cultura grau, orz, orzoaica, ovaz
Dozaj 15-20 kg/ha
Momentul aplicarii postemergente
Buruieni combatute dicotiledonate anuale, dicotiledonate perene
Tipuri Aplicare pulverizeaza rezidual
Informații suplimentare

Informații suplimentare

Producator

Alchimex

Tip Produs

Erbicide

Cultura

Grau, Orz, Ovaz

Gramaj

10 g, 100 g

Livrare
Promotii
Cosul meu