Drojdie de vin

5,00 lei

Acumuleaza pana la 5 puncte.

Descriere

Drojdie de vin Saccharomyces Cerevisiae – drojdie uscata, recomandat pentru fermentarea mustului la vin alb, rosu sau la alte musturi de fructe.

Caracteristici Drojdie de vin Saccharomyces Cerevisiae:

– fermentatia alcoolica reprezinta un factor foarte important ce determina in mare masura, calitatea finala a vinului obtinut

– folosind Drojdia de vin Saccharomyces Cerevisiae se poate obtine o fermenatie completa si in cazul in care se lucreaza cu fructe / struguri mucegaite, intrate in putrefactie

– Drojdia de vin Saccharomyces Cerevisiae  fermenteaza doar la temperaturi peste 14ºC

 

Doza si mod de administrare:

– doza recomandata este de 20 g Drojdie de vin Saccharomyces Cerevisiae la 1 hl de must, suc – cand se porneste de la fructe cu calitati optime

– doza de 30 – 40 g Drojdie de vin Saccharomyces Cerevisiae la 1 hl must, suc – cand se lucreaza cu fructe mucegaite sau fructe intrate in putrefactie

 

La fiecare 20 g Drojdie de vin Saccharomyces Cerevisiae se adauga 250 ml apa calda, la temp. 35-40°C, se omogenizeaza si se lasa la inmuiat 15 minute, dupa care se adauga 250 ml must , se lasa iar la inmuiat, de data aceasta 20 de minute si la final se poate amesteca cu intreaga cantitate de must

Informații suplimentare

Informații suplimentare

Gramaj

20 g

Livrare
Promotii
Drojdie de vin
Drojdie de vin
5,00 lei
Cosul meu