Descriere
Drojdie de vin Saccharomyces Cerevisiae – drojdie uscata, recomandat pentru fermentarea mustului la vin alb, rosu sau la alte musturi de fructe.
Caracteristici Drojdie de vin Saccharomyces Cerevisiae:
– fermentatia alcoolica reprezinta un factor foarte important ce determina in mare masura, calitatea finala a vinului obtinut
– folosind Drojdia de vin Saccharomyces Cerevisiae se poate obtine o fermenatie completa si in cazul in care se lucreaza cu fructe / struguri mucegaite, intrate in putrefactie
– Drojdia de vin Saccharomyces Cerevisiae fermenteaza doar la temperaturi peste 14ºC
Doza si mod de administrare:
– doza recomandata este de 20 g Drojdie de vin Saccharomyces Cerevisiae la 1 hl de must, suc – cand se porneste de la fructe cu calitati optime
– doza de 30 – 40 g Drojdie de vin Saccharomyces Cerevisiae la 1 hl must, suc – cand se lucreaza cu fructe mucegaite sau fructe intrate in putrefactie
La fiecare 20 g Drojdie de vin Saccharomyces Cerevisiae se adauga 250 ml apa calda, la temp. 35-40°C, se omogenizeaza si se lasa la inmuiat 15 minute, dupa care se adauga 250 ml must , se lasa iar la inmuiat, de data aceasta 20 de minute si la final se poate amesteca cu intreaga cantitate de must
Informații suplimentare
Informații suplimentare
| Gramaj | 20 g |
|---|
Livrare
Promotii
Clasificare și securitate
Nu există informații pentru acest produs.
Produse similare
-

JosiDog Regular 15 kg
0 out of 5215,00 lei -

FOLIMORF
0 out of 56,00 lei -
Reduceri!

Adjuvant Break-Thru S240
0 out of 5Pret de la: 3,00 lei -

Bentonita Tukros
0 out of 524,00 lei -

Colivie pasari mps sophia 1 negru/gri fara suport 51x36x57(h)cm
0 out of 5209,00 lei -

Colivie pasari mps sophia 1 gri/bleau cu suport (67cm) 51x36x120(h)cm
0 out of 5274,00 lei
