Reduceri!

Delfan Plus Agentul anti-stres la culturile de câmp

Pret de la: 10,00 lei

Acumuleaza pana la 390 puncte.

Descriere

Delfan Plus este un biostimulator uşor şi rapid asimilabil, care conţine un amestec bine proporţionat de 17 aminoacizi esenţiali L-α activi fiziologic şi funcţionali, rezultaţi din hidroliza proteinelor.

Delfan Plus este un produs ecologic, formulat cu biomolecule organice de origine naturală.

SUBSTANŢĂ ACTIVĂFORMULARECERTIFICAT BIOFIRMĂ PRODUCĂTOARE
Aminoacizi liberi: 28,8% w/v, Azot organic: 6,4% w/v, Carbon organic: 27,6% w/vConcentrat solubil (SL)Conform Regulamentului CE 834/2007, 889/2008Tradecorp International

Avantaje

Acţiune

AMINOACIZI

Compoziţie
Aminoacizii sunt elemente esenţiale în procesul de nutriţie al oricărui organism viu. Acestea sunt componentele structurale ale proteinelor, fiind direct asimilabile. În natură există un număr de 20 de aminoacizi esenţiali, care intră în componenţa proteinelor. Ei determină majoritatea proprietăţilor ce caracterizează proteinele, şi controlează o serie de procese fiziologice importante: activitatea enzimelor, producerea clorofilei etc.
Mecanisme de acţiune
În perioade critice, Delfan Plus oferă plantelor aminoacizi de tip L-α, contribuind într-un mod rapid şi eficient la reducerea stresului şi minimalizarea efectelor lui.

Acţiunea aminoacizilor:

Acidul Glutamic creşte rezistenţa la condiţiile climatice dificile, ajută la absorbţia altor aminoacizi, accelerează asimilarea de azot anorganic.
Glicina, alanina şi acidul glutamic cresc nivelele de clorofilă şi fotosinteză, contribuind la productivităţi mai ridicate.
Acidul Aspartic are un rol fundamental în procesele metabolice.
Serina şi prolina sunt agenţi antistres: osmoprotectori care protejează membranele celulare şi proteinele împotriva deteriorării acestora, provocată de concentraţii ridicate de ioni anorganici şi de temperaturile ridicate, de stresul salin sau hidric.
Lizina şi arginina stimulează fotosinteza şi întârzie procesul de îmbătrânire.
Valina, isoleucina şi Leucina influenţează procesul de coacere a fructului.
Metionina stimulează producţia de fructe, ajutând la creşterea în dimensiune şi calitate a acestora.

Utilizare/Culturi

CulturăDozăMomentul aplicării
APLICARE
FOLIARĂ
Cereale1-2 L/haSe aplică toamna la începutul înfrăţirii, la reluarea vegetaţiei în primăvară (eventual odată cu erbicidarea) și până la începutul inspicării.
Porumb, floarea soarelui1-2 L/haÎncepând cu stadiul de 4 frunze, eventual în combinaţie cu erbicidele pentru a crește eficacitatea acestora şi a reduce stresul.
Cartofi, ceapă2-3 L/ha3 aplicări, la intervale de 10-14 zile după răsărire.
Rapiţă1-2 L/haToamna, în faza de rozetă (6-8 frunze), pentru creșterea rezistenţei la îngheţ și primăvară, de la începutul alungirii tijei până la apariţia bobocilor florali.
Culturi horticole1-2 L/ha per aplicare2-3 aplicări, la intervale de 10-14 zile.
Pomi fructiferi (excepţie prun)1-2 L/ha2-3 aplicări înainte de înflorire şi 3-5 aplicări în timpul dezvoltării fructului. O doză generală de 1 L/ha
este recomandată pentru a îmbunătăţi eficienţa tratamentelor cu pesticide sau fertilizanţi foliari. Este recomandabil a se folosi un volum minim de 150 L de apă/ha.
APLICARE
LA SOL
Toate culturiledoză totală 10-20 L/haEste recomandată o doză de 2-3 L/ha per aplicare. Efectuaţi tratamente periodice pe parcursul întregului ciclu de vegetaţie în concordanţă cu nevoile culturii.

Compatibilitate

Delfan Plus este compatibil cu majoritatea îngrăşămintelor şi produselor agrochimice utilizate în mod obişnuit, cu excepţia produselor care conţin cupru, sulf, uleiuri minerale şi produse alcaline (pH>8). Este recomandată efectuarea unui test înainte de prepararea amestecului şi a se consulta opinia unui specialist tehnic autorizat.

Informații suplimentare

Informații suplimentare

Gramaj

20 ml, 100 ml, 1 l, 5 l

Livrare
Promotii
Delfan Plus Agentul anti-stres la culturile de câmp
Delfan Plus Agentul anti-stres la culturile de câmp
Pret de la: 10,00 lei
Cosul meu